Nejnovější recenze ze sekce Masky a polomasky
- Splňuje požadavky
- Dobře sedí
- Funguje
PROSTĚ 3M ....co dodat
- Prostorná maska
- Možná ceny filtrů
Používám na domácí práce a je to super. Přes masku se i nasazenými filtry krásně dýchá.
Sedí pěkně. Nepáchne gumou. Zatím jen s prachovým filtrem překvapivě lehké dýchání. Až jsem myslel, že netěsní. Od kořene nosu k bradě mám 14,5 cm, i tak se to Lko dá. Ale neměl jsem déle jak půl hodiny.
- Funkční, velice pohodlná maska
Maska vyhovuje požadavkům pro naši organizaci. Cenově dostupná a bezúdržbová.
Rozhodně doporučuji.
pro nás je to na práci, ne jako zdravotní pomůcka
- odzkoušeno v minulosti, vyhovuje
- Kvalitní tuzemská (česko-rakouská) produkce.
- Kvalitní a odolný design.
- Při nošení na veřejnosti budí positivní zájem.
Kvalitní a odolný design. Kvalitní tuzemská (česko-rakouská) produkce. Nejdřív jsem se obával, jestli s tím nebudu na veřejnosti (v obchodech, busu, vlaku) strašit, ale zatím jen positivní ohlasy a zájem náhodných kolemjdoucích či personálu.
- Výborně sedí na obličeji, doporučuji zvolit správnou velikost ;)
- Celkem smrdí plastem - novotou. Ze začátku nepříjemné, ale později vyčichla...
- Používám při rekonstrukci domu - filtry na prach "z čehokoli" - hlína, omítka, cihla, beton. Maska funguje skvěle, filtry jdou cca třikrát kompresorem vyfoukat (vydržely 10 dnů práce). Cena odpovídá "výkonu".
Maska je výborná
dlouhodobá spokojenost s výrobkem, jistota
Polomaska sedí na obličeji perfektně, přesto, že jde o jednu velikost, tak vyhovuje i drobnějšímu ženskému i mohutnějšímu mužskému obličeji. Dýchání bez obtíží, jsme s manželem nad míru spokojeni!
Můžeme jen doporučit!
- Vše sedí jak má spokojenost kvalita .
Doporučuji všem s 100 % jistotou.
- Dlouhá výdrž
- omyvatelná
- trvanlivá (doufejme)
- ne úplně padnoucí
Celkově dobré, jen mám trochu problém s usazením na obličeji a po sundání chvíli trvá, než zmizí otlačeniny. Na práci v bordelu se to ale vyplatí.
- Asi kvalitnější než respirátor, delší životnost, lépe se dýchá, dobře dosedne na obličej.
Zobrazuji 101 - 120 ze 274 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...14 Další »