Nejnovější recenze ze sekce Masky a polomasky
- dobře sedí, radost v ní pracovat....
- zboží jsem objednal ne určitý účel a k tomu vyhovuje
- Pro manžela
Super
ok
- Snadné nasazení i sejmutí
Za tyto peníze odpovídající kvalita. Mel jsem obavu, zda bude dobre sedět a tesnit, když mam plnovous. Ale přizpůsobí se velmi dobře. Není nepohodlná ani po nošení delším než dvě hodiny. Vřele doporučuji.
Zboží plně uspokojuje moje požadavky, pří chemické
ochraně sadu.
- Perfektně těsní
3M 6300 polomaska 703M6300
Přidáno: 31. října 2016
(naposledy upraveno 31. října 2016)
Zakoupeno v CANIS SAFETY a.s.
- .
- .
Velice dobře sedí na obličeji a je pohodlná
3M 7502 polomaska
Přidáno: 26. listopadu 2015
(naposledy upraveno 26. listopadu 2015)
Zakoupeno v Pracovní obuv & oděvy
- Perfektně filtruje, konečně mám čisto v plicích. Dřív jsem vykašlával prach po řezání cihel, drážek apod. ještě dva dny.
- Velkou výhodou je výdech směrem dolů - nezamlžují se brýle nebo štít.
- Vzal jsem si střední velikost. První cca hodinu práce je to OK a nic bych nepoznal. Druhou hodinu už cítím, že jsem si měl vzít velikost velkou - ta střední mě tlačí na prostředky tváří tak, že je to bolestivé. Přitom nemám větší hlavu, ani na klobouky, ani na brýle. Domnívám se, že 3M nastavila velikosti tak, aby na normální mužský obličej pasovala velikost velká. Ideálně vyzkoušet - ale pozor - po jen chvilkovém vyzkoušení bych to nepoznal.
Každému kdo pracuje v provozu, kde občas potřebuje respirátor a řeší to těmi obyč. papírovými - nebo třeba začíná stavět dům apod. radím, ať se okamžitě vykašlou na ty papírové a koupí si tuhle polomasku. Kéž bych to udělal už dávno.
3M 7500 polomaska
Přidáno: 14. července 2014
(naposledy upraveno 14. července 2014)
Zakoupeno v ColorShop
- silikonová, chemický odolna, nerozežere ji pot.
- dodává se bez filtru. jinak nemá chybu.
je pohodlna, dobre tesni, da se pekne rozebrat a vycistit, jednoduse vymenitelne gumy. tato maska je proste dotazena do posledniho detajlu. doporucuji vsem.
3M 6200 polomaska 703M6200
Přidáno: 19. června 2013
(naposledy upraveno 19. června 2013)
Zakoupeno v ColorShop
Kvalitna prakticka maska.